Vi hos Storck.

 • VORES FOKUS LIGGER PÅ MENNESKER.

  Storck følger konsekvent dette princip på alle niveauer i firmaet. Det er grundlaget for alt det, der gør Storck anderledes og speciel og grundlaget for Storck’s succes. De konkrete resultater af dette princip ses i, hvor tæt vi er på forbrugeren, på vores ansvarsfølelse over for vores medarbejdere, vores forståelse for vores handelspartnere, vores tillid til vores leverandører og først og fremmest på den store tillid til vores varemærker.

  Storck producerer og sælger konfektureprodukter, der værdsættes af mennesker i alle verdenshjørner.

  Med deres høje kvalitet og enestående koncept giver vores varemærker mennesker en følelse af tryghed, varme og hygge.

 • ALLE VORES VAREMÆRKER GIVER MENNESKER SMÅ GLADE ØJEBLIKKE.

  Folk over hele verden kan lide at købe Storck’s varemærker, fordi de er en vidunderlig kombination af nydelse og glæde.

  Vores varemærker giver både unge og gamle søde øjeblikke i livet, når for eksempel:
  - Werther’s Original siger – “Fordi du er noget helt specielt!"
  - du ønsker at takke én du har kær - “merci fordi du er til!
  - du er glad for at “det er så sjovt med Toffifee”
  - det er utroligt, som den "fyldige chokolade" RIESEN smager godt.
  - du belønner dig selv med „Knoppers – den sprøde snitte"


  ... Eller hvis du lader alle de andre Storck varemærker tale: som for eksempel Mamba eller Werther's Original Toffee. Storck’s varemærker forsøder simpelthen folks liv og gør dem lidt gladere.

 • VORES VAREMÆRKER ER GANSKE ENKELT EN DEL AF MENNESKERS LIV.

  Flere og flere mennesker værdsætter det, som Storck’s varemærker giver dem – en lille smule glæde i hverdagen.

  Hver eneste dag rækker mere end 6,24 millioner mennesker ud efter Storck’s varemærker.

  Også i Danmark er Storck’s varemærker siden 80’erne blevet mere og mere populære. De hører nu blandt landets mest populære varemærker inden for konfekture:RIESEN og Werther's Original har usædvanlig stor succes inden for deres markedssegmenter, ligesom Toffifee har det inden for chokoladespecialiteter.

  Den gode følelse, som folk får, når de nyder merci, Toffifee, RIESEN, Knoppers, Werther's Original, Mamba, Werther’s Original Toffee, Werther´s Original Creamy Filling eller Werther´s Original Sukkerfri – og naturligvis den høje kvalitet – skaber tillid til vores varemærker.
  Derfor har Storck’s varemærker en naturlig plads i menneskers liv:

  Storck – Part of Your World.

 • ANSVARSFØLELSE ER GRUNDLAGET -
  LOYALITET ER RESULTATET.

  Det følger naturligt, at et firma, der fokuserer på mennesker, betragter sine medarbejdere som firmaets største aktiv.

  Den kendsgerning, at Storck har været i stand til at vokse som et familieejet og -ledet selskab i mere end 100 år, er resultatet af et vellykket samarbejde mellem mange forskellige mennesker med hver deres talenter.

  Og Storck har altid taget ansvaret for sine medarbejdere alvorligt. Derfor er det rigtigt at tale om ”Storck familien”, hvor arbejdsgiver og medarbejder føler sig lige forpligtet over for firmaet: det er grundlaget for at opbygge loyalitet.

  Det er også grunden til, at flere og flere i tidens løb har søgt ansættelse hos Storck – og til at selskabet i dag beskæftiger mere end 5.000 personer over hele verden.

 • EN VERDEN FULD AF NYDELSE OG LIVSGLÆDE

  Storck’s varemærker er udviklet og produceret af mennesker. De bringes ud dér, hvor forbrugerne venter dem - i vores globaliserede tidsalder betyder det i mere end 100 lande.

  Det er fordi glæden ved at give sig selv og andre noget godt er en glæde, alle mennesker deler – uanset nationalitet eller kultur.

  De loyale forbrugere af Storck’s varemærker i Nordeuropa er blevet forsynet fra vores afdeling for Nordeuropa siden begyndelsen af 90’erne. Nu bliver vores varemærker eksporteret herfra til Norge, Finland, Letland, Estland, Litauen, Island og Grønland.

  Hver eneste dag arbejder Storck medarbejdere på globalt plan på at gøre verden lidt sødere, lidt mere venlig og lidt mere lykkelig.

  Overalt hvor Storck er, ser verden lysere ud. Smilet på folks ansigter viser, at det er sandt når vi siger.

  Storck – Part of Your World