Storck product quality

Produktkvalitet Vi lover forbrugerne konsekvent høj kvalitet.

Storck varemærker købes i mange lande over hele verden. De kendetegnes ved forkælelse og nydelse. Den fremragende kvalitet, og det faktum, at forbrugerne ved, at Storcks konfekture vil give dem nydelse, skaber tillid. Vi er stolte af det - og vi gør altid vores bedste for at sikre, at denne tillid er berettiget.

Baggrund

Gør folk glade - det er filosofien bag alle Storck-varemærker. Af den grund er kvalitet meget vigtig for os; vi forventer ensartet høj produktkvalitet, som kun kan garanteres gennem effektiv kvalitetsstyring, herunder en ansvarlig indkøbspolitik, virksomhedsejede og certificerede fabrikker, gennemsigtige standarder, interne test og sensoriske laboratorier og selvfølgelig dedikerede medarbejdere.

Interview

Roger Wedekind – Leder af Food Law afdelingen

Gode råvarer, internationale certificeringsstandarder og et stramt kontrolsystem: Roger Wedekind fortæller om Storcks krævende produktkvalitetsstandarder.
 

Hvorfor er kvaliteten af Storck produkter så høj?

God smag og især friskhed er typiske for alle Storck varemærker. For at sikre denne friskhed har vi udviklet innovative tekniske løsninger til emballageoptimering. Vi bestemmer også en nøjagtig beregnet og kontrolleret bedst før dato, der hjælper os med at garantere friskhed.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Eventuelle foreslåede ændringer til bedst før datorer er underlagt strenge tests for at sikre, at disse ikke har nogen negativ indvirkning på smag, farve, konsistens eller næringsværdi. Vi fokuserer altid især på de produkter, der indeholder vitaminer, såsom nimm2. Vitaminer er trods alt en særlig følsom ingrediens.
 

Hvordan påvirker dette håndteringen af råmaterialet?

Vi vælger omhyggeligt og overvåger nøje vores leverandører og grossister; nogle af de leverende fabrikker godkendes kun efter intensiv kontrol. Vi skal være så strenge, for at sikre en konsekvent høj kvalitet, fordi kun små variationer i smag og råmaterialesammensætning påvirker vores produkter. Frekvensen af de respektive kontroller afhænger af de pågældende ingrediensers følsomhed. Aktuelle begivenheder har også indfyldelse på de kontrollerede typer, for eksempel når der er rapporter om beskadigede afgrøder i producerende lande. Vi hos Storck følger det grundlæggende princip om, at vi vil påvirke produktet positivt på hvert trin i processen, og det gør vi.

Kan du nævne et eksempel?

Kakaobønner, for eksempel: bønnerne til vores chokolade købes som råmateriale, men vi behandler derefter produktet yderligere internt, ved at riste bønnerne selv. På den måde bliver den gode smag, de udvikler efter de er ristet, ikke tabt under transporten, og vi kan producere det i den grad, der er helt rigtig for os. Det samme gælder for vores chokolademasse, som vi også selv laver. Det handler ofte om fine nuancer. " Made in-house" er et centralt element i vores opskrift på succes. Det giver os mulighed for at beholde fuld kontol over, hvordan vores opskrifter realiseres.
 

Gennemfører du kvalitetskontrolprocedure for råvarer og færdigvarer?

Regelmæssig kontrol og certificering betyder, at vores arbejde kan revideres. Talrige revisioner sikrer overholdelsen af de lovmæssige krav. Men vi går endnu længere og deltager i frivillige certificeringsordninger. Vi opfylder for eksempel yderligere, strenge og selvpålagte indkøbspolitiske kriterier for så vidt angår palmeoliebæredygtighed.
 

Hvad er de største fremtidige mål og udfordringer?

Forbruger adfærd ændrer sig hele tiden, og det er en spændende udfordring at imødekomme alle forbrugers forventninger. I den henseende ønsker vi at følge en autentisk sti, der er i overensstemmelse med Storcks filosofi.

Vigtig meddelelse

Vores produktgaranti er ikke et tomt løfte. Den tillid forbrugerne giver os, er vores motivation

Certificeringer & Priser

Logo IFS Food

IFS Food

IFS Food (International Featured Standards): gobalt anerkendt revisionsstandard for fødevareproducenter og en vigtig sikkerheds- og kvalitetsindikator.

Logo FSSC 22000

FSSC22000

FsSC22000 (Food Safety System Certification 22000): vigtig kvalitesindikator for fødevaresikkerhed i gobale produktionskæder.

Logo SAI 8000

SA8000

SA8000: international social ansvarligheds standard for social retfærdighed og rimelige arbejdsvilkår, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen.

Ud over dette får Storck også et vist antal af sine produkter testet af den tyske landbrugsforening (DLG). I 2014 vandt Storck en DLG-pris for ensartet produktkvalitet, der blev opretholdt over en årrække. Vurderingsprocessen for denne pris indebærer, at fødevaren testes af et ekspertudvalg, der ikke er bekendt med producenten, varemærket eller prisen.