Storck product development

Produktudvikling Varemærke trend anerkendelse og succesfuld udnyttelse af muligheder

Storcks ansatte arbejder konstant med opgaven om at gøre verden lidt sødere og dermed et lykkeligere sted; en udfordring, som nogle gange kan tage flere år fra den oprindelige ide, til at prøve produktion i det interne testcenter og derefter vidrere til produktlanceringen. Hver ny udvikling eller forfining fokuserer altid på kvaliteten og troværdigheden af vores varemærker.

Grundlaget

Det oprindelige grundlag for hvert nyt produkt eller opskriftsoptimering er en intensiv markedsanalyse, da Storck altid styres af, hvad kunderne ønsker.

Et hold udvikler derefter en prøveproduktionskørsel for de valgte favoritter. Derefter er det tid til at eksperimentere - råmaterialer kontrolleres og sammenlignes, fremstillingsprocedurer testes og udvikles yderligere, for at opnå det bedst mulige resultat til enhver tid.

Hastighed er også en afgørende faktor for innovationer på lang sigt. Storck investerer løbende i state-of the art anlæg og udstyr til de virksomhedsejede fabrikker og lægger stor vægt på egenproduktion, da dette muliggør procesoptimering og vedligeholdelse af høj kvalitetsstandard.

De nuværende varemærker er også gavnlige, da det er lettere at sikre, at forbedringer og nye varianter af en opskrift opfylder forbrugernes krav og effektivt integrerer ny procesteknologi.

Storck product development: The process
Storck product development: The process
Storck product development: The process
Storck product development: The process
Storck product development: The process
Storck product development: The process
Storck product development: The process

Processen

Fra idé til bestseller: Det hele begynder med et produktkoncept. Dette er grundlaget for den aktuelle kortlægning til udviklingsafdelingen. Et hold udvikler derefter de specifikationer og krav, der er nødvendige for at oprette en prøveopskrift (prototype). Denne prototype fremstilles derefter manuelt i hånden i vores interne testcenter.

Det potentielle produkt testes derefter og frem for alt samples!. Fokus er på smag, konsistens og aroma - men også på udseendet. Detaljerne bliver konstant forfinet og samplet igen, før en opskrift er endelig godkendt.

Produktudviklingsprocessen indebærer en lang række kontroller: holdbarhed og opbevaringstests samt forbrugernes acceptundersøgelser og vurdering af økonomisk bæredygtighed ledsager produktet, indtil det er klar til produktion. Lige fra begyndelsen tages der også hensyn til specifikke internationale aspekter, smag og krav.

Afhængigt af kravene kan vi endda bygge nye produktionslinjer. Den første produktionskørsel på den faktiske linje er altid et spændende øjeblik, da det viser, hvor godt testcentret har gjort sit job. 

Kerne budskab

Denne proces fokusere altid på langsigtet succes - for at sikre, at nye Storck-produkter også finder deres faste plads på markedet og i folks liv.

Ekspertisen

Uanset om det er en  mixer-, rulle-, pande- eller kegle maskine - Storck har fuldt udstyrede køkkener og komplekst udstyr til fremstilling af prøver til rådighed. Fødevareingeniører, ernæringseksperter og erfarne konfekture produktionstekonologer arbejder hånd i hånd. Personalet i vores afdeling "Chokoladeopskrifter og fyldstoffer" er ægte chokoladefabrikanter. Alt, der senere garanterer Storck-varemærkernes høje kvalitet og unikhed, når et produkt går i industriel produktion, er udarbejdet til mindste detalje og håndlavet i små mængder.

Storck product development: The challenge
Storck product development: The challenge
Storck product development: The challenge
Storck product development: The challenge
Storck product development: The challenge
Storck product development: The challenge
Storck product development: the challenge

Udfordringen

Storck varemærker er tilgængelige i mange lande over hele verden. Deres specielle smag skyldes ikke mindst friskhed. Det er en stor udfording, når det gælder fjerntransport: genial logistik bidrager til at sikre, at selv forbrugere i fjerntliggende lande kan nyde Storck varemærker af den kvalitet, de har forventet af os.