Knoppers

Vi ser frem til dine spørgsmål og forslag! Anvend vores kontaktformular til at sende Storck en besked eller læs vores FAQ; svarene på nogle af de oftest stillede spørgmål er angivet her.

FAQ

Indeholder Knoppers ingredienser af animalsk oprindelse?

De eneste ingredienser af animalsk oprindelse, vi anvender til at producere Knoppers, er mejeriprodukter.

Indeholder Knoppers alkohol?

Vi anvender ikke alkohol som ingrediens. Ifølge den nuværende opskrift kan vi også med sikkerhed oplyse, at ingen af ingredienserne indeholder alkohol.

Hvilken side af Knoppers er toppen og hvilken er bunden?

Det afhænger af, hvordan du ser på det; Knoppers har i princippet to gode sider: Ingen af dem kan betragtes som "den bedste". Når Knoppers kommer ud af produktionslinjen, er chokoladesiden  nedad som følge af sekvensen af de enkelte produktionstrin. Når Knoppers næsten er færdige, overtrækkes de med chokolade på den ene side.

Hvordan kan jeg adskille knoppers i en multipack fra hinanden?

Knoppers i en multipack er virkelig nem at adskille: Pakken e perforeret mellem hver Knoppers for netop dette formål. Følg blot den perforedede linje med din negl eller en skarp genstand, og du vil have en enkelt knoppers i din hånd lige til at nyde.

Kontakt

Obligatoriske indtastningsfelter er markeret med

Indtast venligst captcha-koden her

Information om produktklager

Kundefeedback er meget vigtig for os. For at kunne behandle din klage beder vi dig om at gemme det respektive produkt i den originale emballage. Når vi har modtaget din e-mail vil vi kontakte dig for at forklare de næste trin.