merci

Vi ser frem til dine spørgsmål og forslag! Anvend vores kontaktformular til at sende Storck en besked eller læs vores FAQ; svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål er angivet her.

FAQ

Indeholder merci produkter ingredienser af animalsk oprindelse?

Vi anvender vegetabilske- og mejeriprodukter til at producere merci. I merci udvalgte chokoladespecialiteter med mandler anvendes der æggehvide.

Indeholder merci produkter alkohol?

Alkohol er ikke en ingrediens i merci chokolade. Dog kan nogle af aromaerne i chokoladefyldningerne indholde alkohol, da de kun kan ekstraheres ved hjælp af alkohol og derfor kommer i kontakt med alkohol i løbet af ekstraktionsprocessen. Volumen af alkohol, der når slutproduktet på denne måde, svarer stort set til mængden af alkohol, som almindelige frugtjuicer indeholder på grund af frugtens naturlige fermentering.

Er merci produkter glutenfri?

De fleste af vores produkter opfylder de lovlige og tyske Celiac Society (DZG) standarder for glutenfri produkter (maksimalt 20mg gluten pr.kg mad). merci udvalgte chokoladespecialiteter med mandler er ikke glutenfri, da den indeholder hvedeprotein og hvedemalt. Disse oplysninger gælder for de nuværende opskrifter og kan ændres i fremtiden; se venligst indholdsfortegnelsen på produktemballagen.

Kontakt

Obligatoriske indtastningsfelter er markeret med

Indtast venligst captcha-koden her

Information om produktklager

Kundefeedback er meget vigtig for os. For at kunne behandle din klage beder vi dig om at gemme det respektive produkt i den originale emballage. Når vi har modtaget din e-mail vil vi kontakte dig for at forklare de næste trin.