Toffifee

Vi ser frem til dine spørgsmål og forslag! Anvend vores kontaktformular til at sende Storck en besked eller læs vores FAQ; svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål er angivet her.

FAQ

Indeholder Toffifee ingredienser af animalsk oprindelse?

De eneste ingredienser af animalsk oprindelse, vi bruger til fremstilling af Toffifee, er mejeriprodukter.

Er gelatine en ingrediens?

Nej, Toffifee indeholder ikke gelatine

Jer er allergisk over for jordnødder/mandler/andre nødder. Kan jeg spise Toffifee?

Der er en advarsel på emballagen med angivelse af, at Toffifee kan indeholde "Bestanddele af mandler, jordnødder og andre nødder". Dette er en advarsel for personer med alvorlig allergi over for jordnødder eller andre spiselige nødder, som kan være indeholdt i Toffifee's hasselnødkerne. Det kan ikke udelukkes, at der i enkelte tilfælde er spor af andre spiselige nødder, på trods af at de ikke selv anvendes som ingrediens. Da vores råvareleverandører også kan behandle jordnødder og lignende, er det muligt, at der stadigvæk er spor af nødder til trods for ekstraordinær omsorg.

Er Toffifee glutenfri?

Toffifee er næsten glutenfri. Glutenindholdet er så minimalt, at Toffifee opfylder både de lovlige og tyske Celiac Society (DZG) standarder for glutenfri produkter (maks.20mg gluten pr. kg. Toffifee.)

Hvor kommer navnet "Toffifee" fra?

Navnet består af "Toffi" fra toffee og "Fee" fra det tyske ord "fe". Feen symbolisere en lykkebringer. Hun opfylder dit ønske om en godbid, der er lavet af kun de bedste ingredienser og giver dig et øjeblik af fornøjelse.

Indeholder Toffifee alkohol?

Vi anvender ikke alkohol som ingrediens til Toffifee. Ifølge den nuværende opskrift kan vi også med sikkerhed oplyse, at de aromaer, vi anvender, ikke indeholder selv de mindste mængder alkohol.

Kontakt

Obligatoriske indtastningsfelter er markeret med

Indtast venligst captcha-koden her

Information om produktklager

Kundefeedback er meget vigtig for os. For at kunne behandle din klage beder vi dig om at gemme det respektive produkt i den originale emballage. Når vi har modtaget din e-mail vil vi kontakte dig for at forklare de næste trin.