Fejr stilfuldt med Bendicks
Fejr stilfuldt med Bendicks
Bendicks logo

Vidunderlig intense

Bendicks historie begyndte i 1930, da grundlæggerne Hr. Oscar Benson og Oberst Bertie Dickson producerede de første Bendicks nogensinde, After Dinner Mint chokolader, og etablerede et uovertruffen ry for perfektion. Bendicks er stolt af sin lange rige kulturarv, der går 80 år tilbage og er kendt for kvalitet og ekspertise.

Bendicks Mint Collection

Det ultimative mint chokolade sortiment. Det bedste udvalg af after dinner mint chokolader, når kun det bedste er godt nok, vores Mint Collection vil aldrig undlade at imponere. Et udvalg med noget for enhver smag. Vores Mint Collection indeholder: Bittermints, Bendicks mest berømte after dinner mint, indeholder intens pebermynte olie og 95% kakaotørstof i chokoladeandelen. Mørk chokolade Mint Crisps, kendetegnet ved deres håndlavede honningnougat overtrukket med lækker mørk chokolade med naturlig pebermynte.

Historie
Bendicks history: step into a world steeped in heritage and tradition
Træd ind i en verden med kulturarv og tradition

Bendicks i dag

Bendicks fortsætter med at give chokolade perfektion

Bendicks har været kendt for at levere topkvalitet i over 80 år og ses af mange som den bedste after dinner mint. Vi anvender kun ingredienser af højeste kvalitet til alle opskrifter og sætter stor ære i vores ry om perfektion i de efterfølgende årtier.

Bendicks 1988: Bendicks becomes part of the Storck family

1988

Bendicks bliver en del af Storck familien

1962

The Royal Warrant

Bedicks ry for de fineste after dinner mint chokolader blev officielt anerkendt, da virksomheden blev udnævnt til Kgl. Hofleverandr og tildelt en Royal Warrant, af 'Hendes Majestæt Dronningen'. Et prestigefyldt, kongeligt blåstempel, som Bendicks stolt viser på sine forpakninger og butikker, hvilket bekræfter kvalitet og ekspertise, som de er så berømte for.

Bendicks 1962: The Royal Warrant

1933

En fænomonal succes

Bendicks udviklede et uovertruffent ry for kvalitet og ekspertise, og en ny butik blev åbnet i hjertet af Londons eksklusive Mayfair. Butikken tiltrak de mest kræsne kunder. Virksomheden blev snart berømt over hele kloden som Bendicks of Mayfair.

Bendicks 1933: A phenomenal success

1931

Fødslen af vore unikke Bittermints

Lucia Benson, Oscar Bensons svigerinde, udvikler en bemærkelsesværdig mint chokoladeopskrift. Hun opfinder mint fondant, som næsten er for intens i smagen, overtrukket med 95% mørk chokolade, som næsten er for bitter, men skaber den verdensberømte Bittermint.

Bendicks 1931: The birth of our unique Bittermints

1930

Her begynder Bendicks historie

Hr.Oscar Benson og Oberst "Bertie" Dickson åbner en lille konfekturevirksomhed på en beskeden adresse: 184 Church Street, Kensington, London

Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins