Knoppers – det velsmagende mellemmåltid
Knoppers
– det velsmagende mellemmåltid
Knoppers logo

Det velsmagende mellemmåltid

Siden Knoppers blev lanceret 1983, har mælk-hasselnød snitten været populær: Sprød vaffel, lækker mælkecreme og velsmagende nougatcreme fyld, fuldendt med sprøde ristede hasselnøddestykker. Uanset om du er på arbejde, i skole eller mens du er på vej - tag en afslappende pause med en sprød, velsmagende Knoppers - det kvikker dig op og gør dig munter.

Knoppers

Om formiddagen klokken havlti kan du tillade dig at holde en pause med Knoppers. Tid til at slappe af, få ny energi og nyd øjeblikket. Med sin afbalancerede sammensætning er den perfekt til det lille mellemmåltid som kvikker op.

Knoppers Nutbar

Det velsmagende mellemmåltid, som er perfekt altid at have med sig.

Historie
Klokken halvti om formiddagen i Tyskland - og i mere en 40 andre lande: Knoppers er en succeshistorie

2020

Knoppers Nutbar i Danmark

2020 lanceres Knoppers Nutbar i Danmark og blev en del af Knoppers familien. Knoppers Nutbar er god og energigivende. Med ekstra hasselnødder, chokolade og karamel er Knoppers Nutbar perfekt til et eftermiddags mellemmåltid.

2013

30 år med Knoppers – verdensomspændende succes

Knoppers har eksisteret i omkring 30 år og bliver mere og mere populær internationalt. Den velsmagende mælke-hasselnød snitte er nu tilgængelig i mere end 40 lande.

1983

Knoppers erobrer Tyskland

Knoppers - den sprøde velsmagende mælk-hasselnød snitte, blev lanceret første gang i 1983. Kort efter bidrog det iørefaldende slogan " Klokken halvti om morgenen over hele Tyskland…" til at gøre Knoppers ekstremt populær.

Knoppers 1983: Knoppers conquers Germany