Hvad komfort smager som.
Hvad komfort smager som.
Werther's Original logo

Werther's Original - det traditionelle flødebolsje med en lang histore

I generationer har Werther's Original flødebolsjet stået for den gode smag og det søde minde af barndommen. Omhyggeligt lavet med kærlighed, med kun de bedste ingredienser, andre varianter så som karamel og chokolade specialiteter er nu kommet til Werther's Original sortimentet.

Werther's Orignal flødebolsje

Smagen af Werther's Original flødebolsje er simpelthen uforlignelig! Werther's Original flødebolsje er unikt, fordi det er lavet ved hjælp af specielle opskrifter og med godt smør og fløde.

Werther's Original bløde karameller

En unik kombination af vidunderlig blød karamel toffee.

Werther's Original sukkerfri

Den sukkerfrie version af Werther's Original flødebolsje.

Historie
En speciel godbid i generationer: Hvordan Werther's Original blev et internationalt populært slik varemærke.

2015

International bestseller iblandt Storck varemærker

Werther's Original sælges i mere end 100 land i dag, hvilket gør dem til en af Storcks mest internationale varemærker

Werther's Original 2015: International bestseller among Storck brands

2005

Det sukkerfri alternativ

Sød og cremet, og utrolig god: Det klasiske flødebolsje er nu også tilgængeligt i sukkerfri udgave.

1985

Det populære varemærke som forbinder generationer

Werther's Echte varemærket, der senere markedsføres som Werther's Original, bliver mere og mere vellykket. Det erobrer forbrugernes hjerter som ingen anden - takket været en succesfuld generations reklamekampagne med hovedrollen til en bedstefar og hans barnebarn.

Werther's Original 1985: The popular brand that unites generations

1969

Werther´s Echte erobrer Tyskland

På grund af en unik opskrift og de mange års erfaring inden for fremstilling af bolsjer, bliver Werther's Echte varemærket tilgængeligt i hele Tyskland for første gang.

Werther's Original 1969: Werther's Echte conquer Germany

1909

Opfindelsen

Det skete i den lille by Werther i 1909. Det er her, hvor konditor Gustav Nebel skabte sit mest perfekte bolsje på toppen af sin karriere. Han tog lidt fløde, godt smør, raffineret hvidt sukker, brunt rørsukker, en knivspids salt og god tid til at skabe den oprindelige opskrift på hans populære flødebolsje.

Meget har ændret sig siden da - og nogle ting er forblevet nøjagtig, som de altid har været.

Werther's Original 1909: The invention